3 v/d 100.

Zo zie je ze niet vaak!

Een MINI is al bijzonder, maar deze MINI White Silver Edition is wel héél bijzonder. De MINI Countryman White Silver Edition is zo bijzonder omdat er maar honderd van gemaakt worden. En daarvan hebben wij er drie!

Wil je meer weten over deze MINI Countryman? Lees dan snel verder.

We kennen allemaal de MINI Countryman een stijlvolle auto met veel ruimte, en die je tegelijk toch het go-kart gevoel geeft. MINI zou MINI niet zijn als ze de MINI Countryman nog wat specialer maken dan dat hij al is. Het is nu namelijk mogelijk om de MINI Countryman te bestellen met de kleur Shiny White Silver, een kleur die normaal niet verkrijgbaar is op de MINI Countryman. Niet alleen de kleur is exclusief maar ook de vele features op deze auto, zorgen voor een limited edition die je niet vaak tegenkomt.

Je rijdt deze MINI White Silver Edition vanaf €45.990,- als MINI Cooper of als MINI Cooper S. Voor welke ga jij?

Lichtprojector

Wanneer je het portier opent van deze MINI schijnt er een limited edition '1/100' projectie op de grond. Zo word je er altijd aan herinnerd dat je in een echte limited edition MINI rijdt.

Led Koplampen

Niet alleen 's avonds val je op met deze Led koplampen, maar door het stijlvolle design val je overdag ook op!

Panoramadak

Het grote panoramadak laat veel licht door, een geeft zo een gevoel van nog meer ruimte in je MINI. 

MINI Excitement Package

Ook het interieur kan bij een Limited Edition MINI niet achterblijven. Met het MINI Excitement package zorg jij met één druk op de knop voor het veranderen van het interieur. Zo kun je kiezen voor verschillende kleuren sfeerverlichting voor het dashboard, de deuren en de deurgrepen. Hoe leuk is dat?

Editievoordeel
Model
MINI Cooper Countryman MINI Cooper S Countryman
Consumentenprijs
€45.990,- €53.990,-
Editievoordeel
€9.678.- €9.220,-
Interesse?

Zie jij jezelf al helemaal rijden in deze MINI White Silver Edition? Vraag dan direct een offerte aan, of neem contact op met onze verkoopadviseurs.