Contact

Heb je een vraag over MINI, een opmerking over de website, wil je een proefritafspraak óf werkplaatsafspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op.
Tijdens showroom-uren (ma-vr 09:00-18:00 en za 09:00-17:00u) kan dit telefonisch, daarbuiten kun je het onderstaande contactformulier gebruiken.

MINI Zwartepoorte verkoopadviseur Jankees Adriaanse
AFSPRAAK MAKEN.
0113 245 145
CONTACTFORMULIER

Middels het onderstaande formulier kun je rechtstreeks contact met ons opnemen, op het moment dat het jou uitkomt.

Wij nemen de eerst volgende werkdag zo spoedig mogelijk contact met je op. 
Het formulier kan je ook gebruiken voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte óf voor het aanvragen van Extended Mobile Care.

Ik geef MINI Zwartepoorte toestemming om de door mij verstrekte persoonsgegevens (bijvoorbeeld contactgegevens, geboortedatum, type rijbewijs, hobby's en interesses) te verwerken en te gebruiken ten behoeve van klantenservice, marktonderzoek en voor geselecteerde communicatie van product- en service informatie van MINI Zwartepoorte. Het is MINI Zwartepoorte eveneens toegestaan om deze persoonsgegevens door te sturen naar bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. De Partijen mogen mijn persoonsgegevens gebruiken en met mij contact opnemen voor de hierboven vermelde redenen. De door mij aan MINI Zwartepoorte doorgegeven wijzigingen van persoonsgegevens mag MINI Zwartepoorte delen met de hierboven genoemde entiteiten.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden gebruikt om door middel van statistische processen een persoonlijk klantprofiel te maken. Op basis van dit klantprofiel kan ik marketingcommunicatie ontvangen die voor mij relevant is, zoals gepersonaliseerde aanbiedingen van MINI Zwartepoorte, bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. Ik ga er tevens mee akkoord dat MINI Zwartepoorte mijn klantprofiel doorstuurt voor de hierboven vermelde redenen aan deze Partijen en dat zij hiervoor contact met mij kunnen opnemen. De volgende door mij verstrekte persoonsgegevens en de persoonsgegevens die zijn gegenereerd door MINI Zwartepoorte en de Partijen op basis van mijn persoonlijke voorkeuren en gebruik van producten of diensten, worden opgenomen in het klantprofiel: contactgegevens (zoals naam, adres en e-mailadres), aanvullende informatie/voorkeuren (zoals hobby's), identificatiegegevens (zoals klantnummer, contractnummer), klantgeschiedenis (zoals ontvangst van aanbiedingen, gegevens met betrekking tot aankopen van auto's, dealergegevens), voertuiggegevens (zoals kilometerstand, actieradius), gegevens met betrekking tot (mobiele) applicaties/social media/websites (waaronder informatie van mijn online accounts). De volledige lijst van persoonsgegevens die tot deze categorieën behoren is te vinden in de privacyverklaring.