De snelste MINI ooit

De nieuwe MINI JCW GP

De nieuwe MINI John Cooper Works GP zal het snelste model worden wat ooit toegelaten is op de openbare weg! Nieuwsgierig geworden naar wat deze super snelle  MINI allemaal voor specificaties bevat? Lees dan snel verder.

Genoeg is nooit genoeg! Dat moeten de ingenieurs bij MINI ook gedacht hebben, ze wisten namelijk de snelste en krachtigste MINI ooit te ontwerpen.  

Voor wie durft....

Deze MINI John Cooper Works GP heeft een 2,0 liter 4-cilindermotor met turbocompressor die voor een vermogen van 306 pk zorgt. Hiermee bereikt deze MINI de 100 km/u in slechts 5,2 seconden. Met een topsnelheid van maar liefst 265 km/u is deze MINI JCW GP de snelste legale MINI die de weg op mag.

De combinatie van de automatische transmissie met 8 versnellingen zorgt voor een maximale acceleratie, grip en wendbaarheid!

Ontdaan van alle overtollige zaken

De MINI John Cooper Works GP is ontdaan van alle overtollige zaken, voor een maximale acceleratie en wendbaarheid. Dempers, stabilisatorstangen en veren zijn speciaal ontwikkeld en afgestemd op de rijeigenschappen van de auto. En met zijn grotere spoorbreedte en 10 mm verlaagd onderstel straalt hij pure kracht en prestaties uit.

Wat anders is als andere MINI's, is dat deze een tweezitter is. Het weglaten van de achterbank zorgt voor nog minder gewicht, waardoor de auto nog sneller is.

Alles tot het uiterste

Onze designers zijn tot het uiterste gegaan. Uitgevoerd in luisterrijk Racing Grey, met het dak en de spiegelkappen uitgevoerd in contrasterend Melting Silver, straalt de MINI John Cooper Works GP een en al zelfvertrouwen uit. De randen en lijnen zijn precies en scherp. Terwijl krachtige designelementen zoals de grote voorpaneelverbreder, zijskirts en dakspoiler de buitenzijde accentueren en voor een formidabele aanwezigheid zorgen.

Stap jij in?

Van deze MINI John Cooper Works GP zullen er wereldwijd maar 3000 modellen geproduceerd worden. Durf jij in te stappen? Zorg dan dat je dit snel doet voordat het te laat is!

Verkrijgbaar in 2020.