I LOVE MINI CLUB TOURRIT 2019

Afgelopen zondag 22 september

Na zeer succesvolle MINI-tourritten in de afgelopen jaren organiseerde de I Love MINI Club op zondag 22 September wederom een fantastische MINI-ONLY-tourrit!

MINI's, MINI's en nog eens MINI's zo zagen veel wegen in Zeeland er afgelopen zondag uit.  

Dit jaar was het de 7de editie van de I Love MINI Toerrit, en met ruim 90 Mini’s was ook dit jaar weer een geslaagde editie.
Het prachtige weer zorgde niet alleen voor prachtige plaatjes, maar zorgde er ook voor dat iedereen kon genieten van het Zeeuwse landschap. We behaalde zelfs de voorpagina van de Bevelander!

Namens de organisatie willen wij iedereen bedanken voor het mogelijk maken van deze geslaagde MINI Tourrit.
We kijken er nu al naar uit jullie volgend jaar weer te verwelkomen.

DE RIT

De gaafste MINI Tourrit van het jaar: Dé I Love MINI Club tourrit 2019!
Dit jaar reden wij vanuit onze MINI vestiging in Goes, met een schitterende rit langs pittoreske dorpjes en kronkelige wegen. Kees Baas had extra zijn best gedaan op de route en er een paar verrassingen in verstopt! Zo kruisden de MINI-rijders elkaar een aantal keer, voor een heus zwaai moment. 

Vanuit Goes reden wij via Heinkenszand, 's-heer Arendskerke en Eindewege naar de tussenstop bij 'de Piet' alwaar de MINI-Bar klaar stond met een versnapering en een drankje. Een mooie plek ook om even langs de andere MINI's te lopen; een fantastisch zicht.

Het tweede deel van de rit ging langs het Veerse Meer via Wolphaartsdijk en Wilhelminadorp richting Wemeldinge, om daarna na de Postbrug over smalle weggetjes langs weilanden en kreekjes te rijden richting Vlake. Na een leuk spoortunneltje waar de uitlaten even flink mochten brullen was de timing nagenoeg perfect; de brug ging open, pal vóór de voorste MINI! Resultaat? een rij van tientallen MINI's die stonden te wachten voor de open brug.. geweldig!

Daarna volgden nog wat schitterende kilometers langs Schore, 's-Gravenpolder en Kwadendamme, om vervolgens de rit af te sluiten richting Goes en te eindigen bij Zwartepoorte MINI.

Tussenlocatie 'de Piet'

Op de tussenstop is het altijd genieten voor de MINI-liefhebber; MINI's, MINI's, MINI's.. in alle soorten en smaken!

VOOR WIE

De I Love MINI Club tourrit is echt voor iedereen leuk; mits je natuurlijk van MINI's en autorijden houdt!

Het gezelschap is altijd heel divers, jong / oud, man / vrouw, nieuwe MINI of de oudere modellen; alles rijdt mee en iedereen is welkom

AANMELDEN

Meer informatie en aanmelden kan op de website van de I Love MINI Club.

Om mee te rijden met de tourrit hoef je geen lid te zijn, maar lid worden kan natuurlijk altijd!