MINI 60 Years Edition

NU VANAF € 35.900,-

De MINI is een absolute mijlpaal in de automobielgeschiedenis. Met deze auto begon een geheel nieuw tijdperk. Hij verwierf al snel de cultstatus. Vrijwel alle merken die daarna kleine wagens bouwden, imiteerden het concept. De huidige MINI is nog steeds direct herkenbaar als MINI, met de karakteristieke stijl-elementen is het een unieke verschijning, ook na 60 jaar!

Om 60 jaar iconisch design en go-kart feeling te vieren creëerden de designers van MINI een heus collector's item. De MINI 60 Years Edition fascineert vanuit elke hoek en barst van de stijl en stoer design – met een kleine knipoog naar het verleden, maar vooral met de blik op de toekomst.

DRIE OF VIJFDEURS?!
Aan jou de keuze.

Speciaal voor het 60-jarig jubileum van MINI, zijn de Cooper en Coopers S van de MINI 60 Years Edition er nu tijdelijk met een extra scherp Private Lease aanbod. Je rijdt nu voor slechts €60,- per maand extra niet in de standaarduitvoering, maar in de rijk uitgeruste 60 Years Edition. Een extra ruim voordeel van ruim €30,- per maand!                                                    

Private Lease Tarieven
MINI 60 Years Edition

Hieronder de tijdelijke actie op de MINI 60 Years Edition. 

3-deurs 5-deurs
MINI Cooper
€369 €389
MINI Cooper 60 Years Edition
€429 €449
MINI Cooper S
€539 €599
MINI Cooper S 60 Years Edition
€539 €599
DRIEDEURS

Het origineel; met unieke stijldetails, go-kart feeling, fantastische rij-eigenschappen en premium cockpittechnologie. 

Voor de MINI driedeurs is simpelweg geen concurentie.

VIJFDEURS

Dezelfde fantastische MINI eigenschappen, maar dan met 2 deuren extra. De MINI vijfdeurs biedt een eenvoudige instap naar achteren, bovendien heeft de achterbank ISOFIX op de buitenste zitplaatsen, zodat een kinderstoel niet alleen eenvoudig bereikbaar is, maar ook veilig vast zit!

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

MODERN KLASSIEK VAKMANSCHAP
MINI Head-Up display

Het MINI Head-up Display projecteert je snelheid, verkeersborden en navigatiegegevens op een transparant scherm dichtbij de voorruit. Zo check je in één oogopslag de belangrijkste informatie voor onderweg. Veilig en makkelijk.

MINI NAVIGATIESYSTEEM MET 8,8” TOUCHSCREEN.

Waar je ook naartoe wilt: met het MINI Navigatiesysteem vind je moeiteloos de weg. En dankzij het grote 8,8-inch touchscreen nog extra handig te bedienen ook.

Harman Kardon

Met het audiosysteem van Harman Kardon heb je voor- en achterin het beste van het beste: volle bassen, natuurlijke middentonen en haarscherpe hoge tonen.

7-Traps automaat

Wissel naadloos van verzet of schakel desgewenst zelf met een klein tikje tegen de versnellingspook. De geïntegreerde start/stop-functie verlaagt bovendien het verbruik en zorgt voor minder uitstoot.

Consumentenprijs Jouw voordeel
MINI 3-DEURS COOPER
€ 35.900 € 6.165
MINI 5-DEURS COOPER
€ 36.900 € 6.165
MINI 3-DEURS COOPER S
€ 42.900 € 5.003
MINI 5-DEURS COOPER S
€ 43.900 € 5.003