MINI Cabrio Sidewalk edition

Klaar voor de zomer.. We stellen je graag voor aan deze exclusieve MINI Sidewalk Cabrio.

Deze MINI Cabrio heeft een exclusieve kleur 'Deep Laguna' die alleen verkrijgbaar is op deze Cabrio en de MINI zit bomvol met de mooiste details!

De MINI Cabrio Sidewalk Edition is een combinatie van iconische en hedendaagse vormen en kleuren, om zo een aantrekkelijk contrast te creëren. De speciaal ontworpen kleur 'Deep Laguna' zorgt dat deze MINI in één opslag herkenbaar is.

Dak MINI Sidewalk
3-in-1 Cabriodak

Deze MINI Sidewalk Edition is voorzien van een elektrisch aangedreven 3-in-1 stoffen dak, met een prachtig design waardoor deze net een beetje anders is dan anderen op de weg. Dit cabrio dak werkt in 3 stappen: dicht, open of het bekende MINI zonnedakmodus waarmee je gemakkelijk frisse lucht binnen laat. Het geometrische design op dit stoffen dak is tevens speciaal ontworpen voor dit model. In slechts 18 seconden is het dak van deze MINI open of dicht, en dit werkt maar liefst tot een snelheid van 30 km p/u.

Exterieur

Motorkap

Speciaal ontworpen voor deze Edition, worden de kenmerkende antraciet/zwarte motorkapstrepen aan beide zijden geflankeerd door subtiele pinstripes in petrolkleur.

Dorpellijsten

Het Sidewalk embleem siert de geborstelde metalen dorpellijsten van de voorportieren.

Velgen

De nieuw ontworpen 17" Scissor Spoke tweekleurige lichtmetalen velgen ronden het geheel stijlvol af en zullen zeker de aandacht trekken. 17" Propeller Spoke en 17" Roulette Spoke (beide two-tone zilver en zwart) lichtmetalen velgen zijn ook beschikbaar als optie. Je kunt ook nog een inch groter gaan met de 18" Cone Spoke of 18" MINI Yours British Spoke designs. Alle getoonde wielen kunnen worden uitgerust met Runflat banden voor meer veiligheid en gemoedsrust.

Het design

Het in het oog springende 'Deep Laguna' metallic is een kleur die speciaal ontworpen is voor deze edition, en symboliseert het open rijden onder een blauwe hemel. Dit wordt aangevuld met reflecterende geometrische ontwerppatronen die de motorkapstrepen en andere componenten verfraaien.

Interieur

Interieur

Als aanvulling op de  kleuren van de bekleding, voegt het cockpitbekledingsmateriaal in petrol, zilver en pianozwart verlicht nog een vleugje exclusiviteit toe aan dit speciale model.

Bekleding

Het stijlvolle antraciet is smaakvol verfraaid door de sierlijke contraststiksels in donker petrol en Energetic Yellow en de gevlochten bies in petrol. De geperforeerde lichte textuur van het petrolkleurige leer voegt een extra vleugje elegantie toe. Het "SIDEWALK"-embleem en de klinknagel maken het beeld compleet.

Stuur

Zacht aanvoelend, biedt dit ergonomisch gevormde sportstuurwiel met contraststiksel in petrol een bijzonder goede grip en geeft het je interieur een sportief karakter. Met de multifunctionele opties heb je verschillende gebruiksvriendelijke telefoon-, spraak- en audiobedieningen binnen handbereik.

Meer informatie?

Deze MINI Cabrio Sidewalk is verkrijgbaar in 3 verschillende motorvarianten, zo heb je de keus uit; One, Cooper of de Cooper S. Voor welke ga jij?

Deze speciale MINI edition is verkrijgbaar vanaf maart.

Kom langs in de showroom of bel onze verkoopadviseurs!