UNPLUG AND PLAY

MINI Electric

Met de komst van de MINI Electric is volledig elektrisch rijden nu ook in de unieke stijl van MINI te ervaren. De auto combineert duurzame mobiliteit met het rijplezier, expressieve design en de premium kwaliteit die zo kenmerkend zijn voor MINI.

Het eerste volledig elektrische model van het Britse merk biedt het typische pure MINI gevoel en maakt lokaal emissievrij rijden mogelijk.

Zwartepoorte MINI electric velg
WAT ZIJN DE SPECS?

Een 135 kW (184 pk) sterke elektromotor met directe vermogensafgifte, karakteristieke voorwielaandrijving en een innovatief systeem voor rijdynamiek met wielslipbeperking zorgen voor die typische wendbaarheid van een MINI, beter bekend als go-kart feeling. De modelspecifieke lithium-ion-accu maakt een actieradius tot 232 kilometer* (WLTP) mogelijk.

Highlights
Het karakteristieke design van MINI 3-deurs, met Electric specifieke accenten;
Lithium-ion-accu biedt een actieradius tot 232 kilometer (WLTP);
Elektromotor met een vermogen 135 kW (184 pk) en 270 Nm aan koppel;
Acceleratie van nul naar 100 km/uur in 7,3 seconden;
Geen beperkingen aan volume in de bagageruimte;
Uniek digitaal instrumentenpaneel en bedieningselementen in het interieur;
Kan worden opgeladen aan het stopcontact thuis, via een wallbox of openbaar laadstation, snelladen op gelijkstroom mogelijk tot 50 kW;
Driefasenkabel met een maximale laadcapaciteit van 11 kW. Kan in tweeënhalf uur tot 80 procent worden opgeladen;
Snellaadstation (DC) met een maximale laadcapaciteit van 50 kW. Kan binnen 35 minuten tot 80 procent worden opgeladen.
RESERVEER 'M NU.

Vanaf maart 2020 is de MINI Electric verkrijgbaar voor een consumentenprijs vanaf € 34.900,-.

Zowel privé als zakelijk leasen kan al vanaf € 499,- per maand**.

Geïnteresseerden kunnen de MINI Electric alvast reserveren. Na een aanbetaling van € 1.250,- boeken zij hiermee als een van de eersten een productieplaats voor de MINI Electric.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Keep me updated

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MINI, dan verschijnt het laatste nieuws over MINI Electric in je inbox en ben je écht als eerste op de hoogte van de releasedatum, prijzen en range. We zijn er bijna!

RESERVEER 'M NU.
*Alle details rond brandstofverbruik, CO2-emissie en actieradius is voorlopig. De cijfers zijn gebaseerd op de nieuwe WLTP-testmethode. 

**Genoemde leasetarieven zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst (privé) en een MINI Operational Lease overeenkomst (zakelijk) met een looptijd van 48 maanden. Het MINI Private Lease-tarief is op basis van een kilometrage van 10.000 kilometer per jaar en is inclusief BTW. Het MINI Operational Lease-tarief is op basis van een kilometrage van 20.000 per jaar en is exclusief BTW.